Side-Banner

Läs alla omdömen

Ann-sofie V
Groupon

Vilken bra grej! Att kunna tjäna pengar på att shoppa men även kunna få in några gratiskronor på att bla lämna omdömen, svara på enkäter mm. Cashback är verkligen något jag kan rekommendera . Så bra !

Ida D
Groupon

Rekommenderar alla att gå med i detta super bra system, grymma rabatter och många erbjudanden och dessutom att man tjänar lite extra pengar samtidigt, enda negativa är att det är lite rörig navigation på sidan.

Eira J
Groupon

En mycket bra sida med massor av olika sidor att besöka och finns något till alla besökande på sidan,bra kundservice och enkelt att navigera på sidan.Återbäringen syns på kontot direkt och uttaget kommer snabbt.

Ekrem K
Groupon

Chashback är en bra sida och jag skulle rekomendera denna till andra. Jag skulle önska att man kunde göra även enketundersökningar. Annars är det en väldigt bra sida där man finner något man är intresserad av och som bonus får man då även lite pengar

Diana K
Groupon

Tycker denna app är suverän då man kan tjäna lite extra pengar.

Henrik K
Groupon

Bästa cashbacksidan. Bra och snygg hemsida och lätt att navigera. Bra erbjudanden och ofta hög återbäring. Extra plus för att återbäringen hittills alltid har registrerats på mitt konto. Rekommenderas varmt.

Fathima H
Groupon

Väldigt bra och att baby land har fri frakt! Älska hela dealen älskar cashbackdeals! Mycket bra och en bra sida att lita på. Rekommenderar denna sida till alla jag känner. Väldigt bra sida. Är nöjd

Joakim N
Groupon

Det går snabbt att tjäna ihop om man bara lägger lite energi bakom. Många bra erbjudanden och snabbare återbäring än andra sidor jag haft att göra med. Många bra sätt att tjäna på än att bara shoppa. :)

Victoria S
Groupon

Nog den bästa sidan att tjäna pengar på. Snabba resultat, lätt att navigera runt. Många butiker och sortiment att välja på. Bra med rabatt.
Samtidigt som man har kul kan man också tjäna lite cash, otroligt bra.

Arvid M
Groupon

Funkar jäkligt bra!
Hoppas på förmögenheter.
Brukar inte alls göra sånt här men nu när jag såg det så blev jag lite sugen.
Hoppas på miljonerna samt en stor kåk på lidingö med en massa pang brudar och dunka!

Paul H
Groupon

Grym sajt och bra sätt och spara cash på, samt tjäna en massa på alla dessa olika erbjudanden, samt butiks återrefunds, utan problem fast det tar lite tid få cashbacken på sitt konto så fungerar systemet super.

Linus J
Groupon

En toppensida där man kan tjäna mycket extra pengar.
Det är även ett mycket bra sätt att få massa bra erbjudanden och samtidigt tjäna några kronor.
Detta är dessutom en av de få sidorna som är riktigt seriösa!

Jenny I
Groupon

Ett helt fantastiskt sätt att få massa bra erbjudanden och samtidigt tjäna en slant på det. Har aldrig sett någon lika bra sida på nätet. Finns så mycket att göra allt från läsa mail till att vara med i tävlingar.

Sandra W
Groupon

Verkar hittills vara en mycket bra tjänst där du både kan spara pengar på köp och tjäna pengar på olika uppgifter. Lätt och smidigt att göra på fritid för att tjäna lite extra. Finns något för alla!!!

Hasan B
Groupon

Jag har fått många erbjudanden i mailen av artiklar eller siter som jag inte hade testat annars. Bra priser och rabatter med ersättning på kontot är ju inte helt fel för plånboken heller:-) Och undrar man något får man snabbt svar av kundtjänst

  Footer-Banner
Close
250,00 CashCoins
1000kr + 25 snurr i Välkomstbonus med denna kod!
Kod:START
Elit Singlar
visit register click