Side-Banner

Läs alla omdömen

Ida
Groupon

Riktigt bra sida med erbjudanden och kampanjer för alla. Shoppar man då genom Cashbackdeals så får man återbäring i form av Cash Coins. Man kan dessutom tjäna pengar bara genom att klicka på reklam och delta i olika tävlingar. Rekommenderar!

Erika L
Groupon

En helt fantastisk sida. Kolla dina cashmail o få pengar fördet eller värva dina vänner o handla hos någon av butikerna hos cashbackdeals.
Jag älskar sidan då jag som småbarnmamma måste ha pengar att röra mig med

Stephan
Groupon

Cashbackdeals.se är en webbplats som du kan lita på. Allt fungerar korrekt och pengar du tjänar krediteras utan problem så att du snabbt kan komma till en utbetalningsnivå. Och inte minst är annonserna ofta intressanta.

Anders L
Groupon

Kul idé att tjäna pengar på att helt enkelt påtala vad man tycker... bara ha lite koll på lite olika prylar och kostnader och hur man uppfattar hela situationen... säkerligen tjänar någon annan mer...

Robin S
Groupon

Det är en underhållande och trevlig sida med interessanta annonser. Lätt att klicka sig fram och lätt att förstå framförallt så tjänar man pengar för att läsa och surfa så det er mycket bra. Rekomenderar varmt.

MBE
Groupon

Det är en underhållande och trevlig sida med interessanta annonser. Lätt att klicka sig fram och lätt att förstå framförallt så tjänar man pengar för att läsa och surfa så det er mycket bra. Rekomenderar varmt.

Katherine M
Groupon

It´s a great way to earn some cash and also have discounts to your favour products. I am totally satisfied and happy with CashbackDeals.se.
I start use it not long ago and I already saved money. I recommend it.

Christina I
Groupon

Först trodde jag inte riktigt på detta, men har visat sig att det är både roligt och ett tidsfördriv. Bästa är att man får massa rabatter och massor av erbjudanden. Rekomenderar detta till alla.

Ann-sofie V
Groupon

Vilken bra grej! Att kunna tjäna pengar på att shoppa men även kunna få in några gratiskronor på att bla lämna omdömen, svara på enkäter mm. Cashback är verkligen något jag kan rekommendera . Så bra !

Ida D
Groupon

Rekommenderar alla att gå med i detta super bra system, grymma rabatter och många erbjudanden och dessutom att man tjänar lite extra pengar samtidigt, enda negativa är att det är lite rörig navigation på sidan.

Eira J
Groupon

En mycket bra sida med massor av olika sidor att besöka och finns något till alla besökande på sidan,bra kundservice och enkelt att navigera på sidan.Återbäringen syns på kontot direkt och uttaget kommer snabbt.

Ekrem K
Groupon

Chashback är en bra sida och jag skulle rekomendera denna till andra. Jag skulle önska att man kunde göra även enketundersökningar. Annars är det en väldigt bra sida där man finner något man är intresserad av och som bonus får man då även lite pengar

Diana K
Groupon

Tycker denna app är suverän då man kan tjäna lite extra pengar.

Henrik K
Groupon

Bästa cashbacksidan. Bra och snygg hemsida och lätt att navigera. Bra erbjudanden och ofta hög återbäring. Extra plus för att återbäringen hittills alltid har registrerats på mitt konto. Rekommenderas varmt.

Fathima H
Groupon

Väldigt bra och att baby land har fri frakt! Älska hela dealen älskar cashbackdeals! Mycket bra och en bra sida att lita på. Rekommenderar denna sida till alla jag känner. Väldigt bra sida. Är nöjd

  TRIWA
Close
200,00 CashCoins
1000kr + 25 snurr i Välkomstbonus med denna kod!
Kod:START
Side-Banner
visit register click