FÅ 5,00% CASHCOINS Happy Socks
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst

Whitelabel Cashback

OrangeBuddies Media utvecklar skräddarsydda cashback webbsidor till olika målgrupper i den svenska marknaden. Whitelabels kan integreras i en bestående webbsida eller utvecklas som ett helt nytt koncept. Administration, underhåll och kundservice sköts av OrangeBuddies Media. Vi jobbar på basen av split-revenue och räknar i många fall ingen startkostnad eller månadsavgift.

Med en whitelabel cashbacksajt från OrangeBuddies Media kan dina kunder shoppa hos hundratals butiker varibland Halens. Bjuda dina kunder extra service genom att ge dem rabatt på sina online inköp och tjäna dessutom lite extra själv. En cashback whitelabel leder ofta till en ökning av antalet återkommande kunder, loyala kunder och förstorar engagemanget bland dina kunder.

För vem lämpar sig whitelabel?

Alla företag och organisationer med eget kundregister, egen community  eller sajt med mycket trafik kan dra fördel av en cashbacksajt. Några exempel:

Tidningar, tidskrifter och radio- och tv-bolag

Ge dina läsare eller besökare möjligheten att få rabatt på sina inköp genom din egen cashback whitelabel, så att de kan spara pengar eller kan skänka till ett välgörande ändamål. Ett exempel på en stor sajt med egen whitelabel är Englands Daily Mirror.

Välgörande ändamål, skolor, föreningar och organisationer 
Fler skänkningar utan extra (marknadsförings)kostnader. Dina medlemmar samlar in pengar genom att göra sina vanliga inköp via en whitelabel cashbacksajt. Till exempel den lokala idrottsföreningen som samlar in pengar till föreningen med sin egen cashbacksajt.

Bestående webbsidor och varumärken
Generera extra inkomster genom att erbjuda dina kunder produkter som du själv inte säljer. Till exempel ett elbolag som erbjuder semesterresor genom en cashbacksajt.

Erfarna affiliates och marknadsförare 
Utök antalet återanköp för vissa målgrupper som pensionärer eller studenter.

Sätta om bestående loyalitetprogram  till OrangeBuddies plattform
Du behåller dina medlemmar och ditt varumärke och vi övertar din webbsidas underhåll och administration så att du helt och hållet kan fokusera dig på marknadsföring.

Förutom ovanstående exempel finns det ännu fler tänkbara möjligheter. Har du någon annan idé? Kontakta oss och vi diskuterar gärna möjligheterna med dig.

Har du ett bra förhållande till en viss målgrupp? En egen sajt med mycket trafik eller kontakter inom en förening? Starta din egen cashback- eller rabattsajt, få extra inkomster och skapa ett intensivt förhållande med din målgrupp.

» Kontakta oss för att få information om vårt whitelabel cashback koncept

Close
2,00% CashCoins
15% rabatt på Electrolux!
Kod:TR15-ELX
FÅ 125,00 CASHCOINS Linas Matkasse
visit register click