FÅ 5,00% CASHCOINS Happy Socks
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst

Shoppa med Cashback

Shoppen met korting

CashbackDeals.se ger sina medlemmar rabatt på deras inköp hos hundratals kända eller mindre kända online butiker. Det enda som du ska göra för att också få rabatt är att bli medlem gratis och att alltid börja din shoppning på CashbackDeals.se!

Hur får du rabatt på dina online inköp?

 • 1
  Steg 1: Bli medlem

  Bli medlem gratis i CashbackDeals.se. Vi gör ett personligt konto åt dig genom vilket du får tillgång till alla webbutiker och de bästa online erbjudandena!
  > Bli medlem gratis och få genast 60 CashCoins i ditt konto!

 • 2
  Steg 2: Logga in

  Se till att du alltid är inloggad på CashbackDeals.se innan du köper något hos en av butikerna som är anslutna till oss. Du får nämligen endast rabatt när du är inloggad.

 • 3
  Steg 3: Sök din butik

  Hitta din favorita butik i översikten över våra anslutna butiker och se genast hur myket rabatt du får i denna butik. Hittade du butiken? Klicka i så fall på den gröna knappen och handla med rabatt!

 • 4
  Steg 4: Köp som vanligt

  Köp dina produkter eller tjänster som vanligt och betala. Du shoppar alltså i själva webbutiken (som är ansluten till CashbackDeals.se). CashbackDeals.se registrerar automatiskt butikens namn och inköpssumman (så att vi kan räkna ut hur mycket pengar du får tillbaka av oss). Vi registerar inte vilka produkter eller/och tjänster som du köpt.

 • 5
  Steg 5: Få cashback!

  Dina inköp och rabatten du får av Cashbackdeals.se för detta inköp registreras i ditt personliga konto på CashbackDeals.se. Du kan alltså alltid se hur mycket saldo du har sparat och när du kan låta saldot utbetalas på ditt bankkonto!

Fördelar med Cashbackdeals.se

När du anmäler dig till CashbackDeals.se får du rabatt på tusentals produkter och tjänster hos hundratals online butiker som är anslutna till CashbackDeal.se. Profitera dessutom av ännu mera rabatt om du använder dig av våra rabattkoder och specialerbjudanden. Du shoppar, vi betalar!
Bli medlem nu och få genast 60 CashCoins i ditt konto!

Close
3,50% CashCoins
10% rabatt - Canvas Tavlor från Tenstickers
Kod:CANVASTAVLOR10
FÅ 1,50% CASHCOINS Michael Kors
visit register click