FÅ 5,00% CASHCOINS Greatlife.se
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst
 • Finns det ett minimum bud?
  Det finns inget minimum bud. Ditt bud är den summan som visas i den gröna rutan under produkten.
 • Jag har köpt ett bingokort och spelat, men vann inte.
  Oroa dig inte, du kan spela Bingo igen, förutsatt att ditt saldo är tillräckligt.
 • Hur och när kommer vinnaren av Bingo visas?
  Vinnaren av Bingo visas direkt på Bingosida , så att du omedelbart kan se om du har vunnit.
 • Vann jag på Bingo?
  Om du har startat spela Bingo kommer systemet att kontrollera siffrorna på ditt bingokort. Du kommer då omedelbart att se om du har vunnit. Dom CashCoins du har vunnit kommer att läggas till ditt konto inom några dagar.
 • Vad kan jag vinna på Bingo?
  Du kan vinna CashCoins med Bingo. Hur många CashCoins du kan vinna varierar per bingokortet. Varje Bingokort visar hur många CashCoins du kan vinna.
 • Kan jag avbryta mitt bingokort?
  Ett betalt bingokort kan inte avbrytas. CashCoins som användes för att köpa ett bingokort kan inte ges tillbaka till kontot.
 • Kan jag köpa ett bingokort med min välkomstbonus?
  Nej, det är inte möjligt att spela Bingo med din välkomstbonus.
 • Finns det några kostnader för att spela Bingo?
  Ja, det finns kostnader för att spela Bingo. Kostnad för sammanfogning varierar per bingokort. Varje bingokort visar hur många CashCoins det kostar. När du har klickat på bingokortet du valt, dras CashCoins automatiskt från ditt saldo.
 • Hur ofta kan jag spela bingo?
  Du kan spela Bingo så ofta du vill, så länge du har en tillräckligt hög saldo på ditt konto. Du kan välja 1 av de 3 bingokorten per omgång.
 • Hur deltar jag i Bingo?
  Du kan delta här i bingon genom att köpa ett bingokort. Du kan välja mellan tre olika bingokort. Med varje bingokort kan du se hur många CashCoins du kan vinna och kostnaden per kort. Om du har köpt ett bingokort kan du välja 10 lyckligtal som du vill spela med. Starta bingospelet så ser du omedelbart om du har vunnit.
 • Jag har lagt ett bud men inte vunnit.
  Oroa dig inte, du kan delta igen i auktionen om ditt saldo är tillräckligt. Nya auktioner läggs till dagligen och vissa produkter återkommer även.
 • När mottar jag produkten jag vunnit?
  Vinnaren får produkten skickad till sig inom 3 till 4 veckor.
 • Hur och när kommuniceras vinnarna av auktionerna?
  Vinnaren syns direkt på sidan, så du kommer direkt se om du har vunnit efter lagt bud.
 • När har jag det vinnande budet?
  När den korrekta summan för auktionen är nådd, och nås med ditt bud, då vinner du. Systemet kollar automatiskt om ditt bud är det vinnande.
 • Kan jag använda min välkomstbonus för auktionen?
  Nej, det är inte tillåtet att använda din välkomstbonus för auktionen.
 • Hur ofta kan jag lägga ett bud?
  Du kan delta så många gånger du vill, så länge du har saldo på ditt konto.
 • Vad är kostnaderna för att delta i medlems tävlingen?
  Kostnaden för förutspå resultatet dras från ditt konto. Kostnaden är 8,00 CasCoins.
 • Vad kostar det att delta i auktionen?
  Detagandekostnad varierar, den gröna knappen indikerar hur många CashCoins du kommer använda/buda för den produkt du är interesserad av. Efter att du klickat på den gröna knappen, kommer de CashCoins automatiskt dras från ditt saldo.
 • Hur kan jag delta i auktionen?
  Du kan delta i auktionen genom att lägga ett bud. Du kan lägga ett bud genom att klicka på den gröna knappen nedanför produkten du är interesserad av. Om du lägger det vinnande budet, vinner du produkten.
 • Vad kostar en jackpottlott?
  Du kan köpa en jackpottlott för 4,00 CashCoins på den här sidan. Summan dras automatiskt från från ditt konto på cashbackdeals.se
 • Vad är en jackpottlott?
  Med en Jackpolott, begärs Jackpotten automatiskt till dig den dagen ditt namn blir draget. På så sätt behöver du inte titta varje dag om du är vinnare. Observera: Jackpott notisen gäller från den dagen du köper den, fram till priset har begärts. Om en ny Jackpotrunda startar, kommer din jackpottlott utgå och du kan köpa en ny.
 • Mitt namn är med i listan över “senast dragna vinnare”, vad kan jag göra?
  Ditt namn är med på listan för att du var potentiell vinnare det datumet. Tyvärr, eftersom du inte begärde priset den dagen, har en ny vinnare valts. För att undvika att missa din eventuella vinst, kan du köpa en jackpottlott som automatiskt begär ditt pris om ditt namn är draget på Jackpotten.
 • Vad kan jag vinna med Jackpotten?
  Jackpotten startar på 1 CashCoin. Om den potentiella vinnaren inte begär sitt pris, väljer vårat system automatiskt en ny potentiell vinnare nästa dag. Priset går upp 8 CashCoins varje dag, t.o.m. 400,00 CashCoins
 • Hur dras vinnaren i Jackpotten?
  Vårt system drar slumpvis en möjlig vinnare varje dag. Den möjliga vinnaren måste bekräfta sin vinst samma dag. Är det du? Klicka på den orange/gröna knappen på den här sidan ‘Begär pris’ och Jackpott-priset är ditt!
 • När vinner jag Jackpotten?
  Varje medlem av cashbackdeals.se har ständigt chans att automatiskt vinna vår Jackpott! Kolla den här sidan varje dag för att se om du är vinnaren.
 • Vad är priset för lotteriet?
  Det är olika priser beroende per lotteri. Se på den här sidan om det finns ett aktivt lotteri nu och vilka priser du kan vinna. den här sidan
 • Hur ofta kan jag delta i lotteriet?
  Du kan delta i lotteriet genom att köpa lotter, upp till 6 lotter per aktivt lotteri. Du är endast tillåten att ha ett medlemskonto på våran sida, så endast med ett konto kan du deltaga.
 • Vad är kostnaderna för lotterideltagande?
  Deltagandekostnad för lotteriet kommer automatiskt dras från ditt saldo på ditt konto hos cashbackdeals.se. Kostnad för deltagande är 10,00 CashCoins. Du kan köpa upp till 6 lotter för att öka din chans att vinna.
 • Varför finns inget lotteri aktivt?
  Lotterier är aktiva ett par gånger per år. Starten av ett nytt lotteri kommuniceras på vår tävlingssida, vår blogg, våra sociala medier och mestadels också via mejl. Se till att du håller ett öga på dessa kanaler och missa inte chansen att vinna otroliga priser!
 • Vad är kostnaden för medlemstävlingarna?
  Kostnad för deltagande är olika beroende på tävlingen. Vi har även medlemstävlingar utan kostnad. Se till att du alltid kollar villkor för tävlingen så att du vet om tävlingen är kostnadsfri eller inte. Om medlemstävlingen har en kostnad, kommer summan dras automatiskt från ditt saldo på ditt konto på cashbackdeals.se
 • Hur kan jag delta i medlemstävlingar och vinna priser?
  Vi har flera olika typer av medlemstävlingar. Varje tävling har olika villkor för deltagande. Det krävs dock alltid att du bekräftar ditt deltagande för varje medlemstävling. Hur du gör det? Genom att klicka “skicka”-knappen. Därefter är du omedelbart med i tävlingen med chans att vinna priset. I några medlemstävlingar måste du fylla i ett svar innan du klickar på “skicka”-knappen. Om det är en medlemstävling baserad på ett köp, behöver du först göra ett köp i den relevanta onlinebutiken för att kunna vinna priset. Läs alltid villkoren för tävlingen du vill delta i så att du försäkrar dig om att du uppfyller allt som krävs för deltagande. Är tävlingen baserad på ett köp, måste du oftast ladda upp kvittot/orderbekräftelse som PDF-fil. Om det är en Cashmail-tävling, behöver du klicka på ett specifikt Cashmail innan du kan vinna priset. Om en fråga ställs i medlemstävlingen, fyll först i svaret och klicka sen på “skicka”-knappen för att bekräfta ditt deltagande. Det är också möjligt att det finns ett foto i medlemstävlingen, i det fallet ställs i regel en fråga också. Fyll i svaret och klicka sen på “skicka” knappen. Om en quiz-fråga ställs, välj ditt svar och klicka sedan på knappen för att bekräfta ditt deltagande.
 • Gissat rätt, men inte vinnare?
  När flera användare har givit rätt svar, väljs endast en vinnare. Det är möjligt att du hade rätt svar men att du inte blev dragen som vinnare. Oroa dig inte, det finns alltid trevliga tävlingar på vår tävlingssida så försök igen!
Close
Upp till 1,50% CashCoins
Zooplus: 5% rabatt på hundkläder och hundskor
Kod:HUNDKLADER5
FÅ 1,50% CASHCOINS Michael Kors
visit register click