FÅ 5,00% CASHCOINS Greatlife.se
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst
 • Jag har inte fått e-postbekräftelsen för att bekräfta min begäran om utbetalning
  När du har begärt en utbetalning skickar vi ett e-postmeddelande med en bekräftelselänk för att bekräfta begäran. Endast om din utbetalningsbegäran har bekräftats via bekräftelselänken, kommer din utbetalning att behandlas och betalas ut inom 30 dagar. Fick du inte bekräftelsemeddelandet? Då rekommenderar vi att du först markerar din skräppostruta. Om du inte heller har fått e-postmeddelandet i din skräppost, kontakta oss.
 • När kan jag ansöka om utbetalning?
  Du kan ansöka om utbetalning när ditt saldo på CashbackDeals.se är minst 200 CashCoins. Det totala saldo består endast av inköp som har status godkänt. Du kan under 'Utbetalning' välja utbetalningssätt: utbetalning i pengar eller i presenter. Dina cashcoins behöver inte betalas ut genast när ditt saldo har uppnått minimumbeloppet av 200 CashCoins. Du kan vänta och låta oss utbetala ditt saldo i ett senare skede. Ditt saldo kommer inte att förfalla, förutom i fall du inte har varit aktiv under en period på mer än ett år eller i missbruksfall.
 • Räknar ni tilläggskostnader för en utbetalning?
  Nej, vi räknar inga tilläggskostnader för en utbetalning.
 • Finns det ett minimalt utbetalningssaldo?
  Ja, utbetalning är möjlig först när ditt saldo på CashbackDeals.se är 200 CashCoins eller mer. I det totala saldot ingår endast godkända inköp. Ett saldo på mindre än 200 CashCoins utbetalas inte.
 • Hur utbetalar CashbackDeals.se mina cashcoins?
  Ditt saldo eller dina cashcoins utbetalas i pengar på ditt bankkonto eller PayPal konto. Om du går till 'Utbetala' i ditt konto kan du ansöka om utbetalning.
 • Hur länge tar det innan jag får mina cashcoins på mitt bankkkonto?
  Utbetalningsbegäran behandlas varannan vecka av CashbackDeals.se. Sedan tar det några dagar innan dina cashcoins betalas på ditt bankkonto. Det är bäst att räkna med att det kan ta max tre veckor innan du får dina cashcoins på ditt konto.
 • Jag har bett om utbetalning men än så länge inte fått mina cashcoins. Varför det?
  Det kan ta upp till 3 veckor att bearbeta en begäran om utbetalning. Har det gått tre veckor utan att du har fått dina cashcoins? Kontakta oss i så fall så kommer vi att lösa problemet så fort som möjligt.
 • Hur lång tid tar det innan jag får mitt presentkort?
  Du kommer att få ett e-mail efter att du beställt ditt presentkort med alla detaljer om när det är redo. I de flesta fall kommer presentkortet att skickas via e-mail inom 5-7 arbetsdagar efter att ordern är gjord.
 • Kan jag även ge presentkortet som en gåva?
  Ja, presentkortet står inte i ditt namn. Presentkortet kommer att skickas till den e-mailadress som tillhör ditt konto hos oss. Efter att du har fått den i din inbox kan du sedan skicka den vidare till valfri person. Det är en unik kod som endast kan användas en gång.
 • Koden i mitt presentkort fungerar inte, vad kan jag göra?
  Om koden inte fungerar när du skall betala online, var vänligen försök att skriva in den igen. Var säker på att det är rätt kod och att den är korrekt ifylld. Om den fortfarande inte fungerar var vänlig och kontakta oss.
 • Jag har fortfarande inte fått mitt presentkort. Vad kan jag göra?
  Presentkorten kommer att skickas ut efter 5-7 arbetsdagar via e-mail från CashbackDeals.se. Om mailet fortfarande inte kommit fram var vänligen kolla i papperskorgen eller SPAM-inboxen. Om du fortfarande efter 7 dagar inte fått ditt presentkort vänligen kontakta oss.
Close
10,00% CashCoins
15% rabattkod på Designskalsjatten
Kod:kupong15
FÅ 125,00 CASHCOINS Linas Matkasse
visit register click