FÅ 5,00% CASHCOINS Greatlife.se
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst
 • Hur kan jag tjäna ännu mera med CashbackDeals.se?
  Förutom att shoppa med rabatt kan du tjäna ännu mera med CashbackDeals.se! Bjud dina vänner till att shoppa via CashbackDeals.se och vi belönar dig. Eller ge din åsikt genom att delta i online undersökningar. Du kan även delta i schyssta tävlingar så att du kan vinna priser. Vi belönar dig i alla fall redan för deltagandet. Obs: du får endast en ersättning för dina aktiviteter (t.ex. att bjuda vänner och delta i tävlingar och undersökningar) när du är inloggad på CashbackDeals.se.
 • Hur bjuder jag in vänner?
  CashbackDeals.se gör det lätt för dig att bjuda vänner och ger dig till och med en ersättning! Du kan endast bjuda in vänner när du är inloggad. Det finns olika sätt att bjuda in vänner:
  • Skicka mejl; fyll i dina vänners namn och e-post och skicka inbjudan.
  • Välj dina vänner i din adresslista i GMail, Yahoo och Windows Live och skicka inbjudan.
  • Använd en länk för att informera dina vänner. Placera länken till exempel i din mejlunderteckning, på din blogg eller på Facebook, Twitter och andra Sociala Medier. Den unika länken registrerar vilka personer som anmälde sig till CashbackDeals.se genom dig.
  • Placera en CashbackDeals.se banner (med en unik länk) på din blogg eller på Facebook, Twitter och andra Sociala Medier. Den unika länken registrerar vilka personer som anmälde sig till CashbackDeals.se genom dig.
  För varje person som anmäler sig genom dig får du 40 CashCoins av CashbackDeals.se. Denna ersättning får du så fort som personen i fråga sparat 80 CashCoins (exkl. välkomstbonus!). Vill du läsa mer om att bjuda in andra? Gå i så fall till Tjäna mer och bjud in dina vänner!
 • Hur kan jag se vad jag tjänar genom att bjuda in vänner?
  När du loggar in på CashbackDeals.se ser du i Mitt konto en översikt över vännerna som du tidigare bjöd in. Om du bjuder in nya vänner tilläggs dem automatiskt till översikten i ditt konto. För varje inbjuden vän får du 40 kr. Du får denna ersättning så snart som din vän har sparat den minimala summan på 80 kr (exkl. välkomstbonus!).
 • Hur många vänner får jag bjuda in?
  Hur många som helst
Close
7,50% CashCoins
5% rabatt på allt hos Strumpmaskinen
Kod:grow5
FÅ 125,00 CASHCOINS Linas Matkasse
visit register click