FÅ 5,00% CASHCOINS Greatlife.se
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst

Smart supportservice

Upp till 80% av alla funderingar kan lösas direkt genom att svara på frågorna nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret.

 • Vad är Cashback Alertbar?
  Cashback Alertbar meddelar dig, när du shoppar online, om vilka butiker du kan tjäna cashback på. Eftersom du tar emot en automatisk notifikation, kommer du aldrig att missa någon cashback. Det här kommer att spara dig massor av pengar varje år. Installera Cashback Alertbar här.
 • Hur fungerar Cashback Alertbar?
  När Cashback Alertbar är installerad, får du en notifikation när du besöker en av våra webbutiker där du kan tjäna CashCoins. Cashback Alertbar är alltid aktiv när du använder din webbläsare. Notifikationen från Cashback Alertbar kommer att synas på toppen av sidan och visar dig hur många CashCoins du kan tjäna på den aktuella butiken. Klicka på knappen "Klicka här för CashCoins" och du kommer att vidarebefodras till webbutikens sida på CashbackDeals. Därifrån kan du sedan besöka webbutiken och göra dina köp.
 • Hur installerar jag Cashback Alertbar?
  Med några få enkla steg installerar du Cashback Alertbar. Klicka här för att installera Cashback Alertbar till din föredragna webbläsare. Kolla efter mer information om att installera Cashback Alertbar till din föredragna webbläsare: Chrome, Firefox. Just nu finns Cashback Alertbar inte tillgänglig i andra webbläsare.
 • För vilka webbläsare är Cashback Alertbar tillgänglig?
  Cashback Alertbar finns just nu tillgänglig för Chrome (version 10 och högre) och Firefox (version 28 och högre).
 • Är Cashback Alertbar gratis att installera och använda?
  Ja, installationen och att använda Cashback Alertbar är helt gratis för CashbackDeals medlemmar.
 • Hur ser jag om jag kan tjäna cashback på en webbshop?
  Cashback Alertbar visas endast när du besöker en butik där du kan tjäna CashCoins. Högst upp i webbläsaren, kommer du se en notifikation från Cashback Alertbar med antal CashCoins du kan tjäna och knappen "Klicka här för CashCoins". När du besöker en butik som inte samarbetar med oss, då kommer det inte visas någon notifikation.
 • Måste jag besöka www.cashbackdeals.se innan jag gör ett köp?
  Ja. Enda sättet för att ditt köp ska registreras genom ditt CashbackDeals-konto, är när du klickar dig vidare till en av våra samarbetspartners från vår webbsida, som du gör i vanliga fall för att tjäna CashCoins. Vi gör det enkelt för dig, genom att skicka dig direkt till webbshoppen på CashbackDeals när du klickar på knappen"Klicka här för CashCoins" i Cashback Alertbar. Den här extra kollen försäkrar att du är inloggad innan du går vidare till webbshoppen, så att du kan ta emot CashCoins till ditt konto.
 • Måste jag logga in när jag använder Cashback Alertbar?
  Nej. Efter att du installerat Cashback Alertbar, kommer du alltid att meddelas, när du besöker en webbshop som ger CashCoins, oavsett om du är inloggad på CashbackDeals eller inte. Innan du gör ett köp, klickar du på "Klicka här för CashCoins" i Cashback Alertbar och en extrakoll kommer att göras, för att se om du är inloggad innan du klickar dig vidare från vår hemsida till butiken. Är du inte inloggad ännu? Då kommer ett meddelande visas där du uppmanas att göra det, för att kunna tjäna CashCoins.
 • Kommer jag att tjäna lika många CashCoins genom Cashback Alertbar, som jag skulle göra via webbsidan?
  Ja! Cashback Alertbar gör shopping online och att tjäna CashCoins ännu enklare. Du tjänar alltid lika många CashCoins genom Cashback Alertbar som du skulle göra genom att besöka CashbackDeals hemsida.
 • Är Cashback Alertbar säker att installera?
  Ja, Cashback Alertbar är helt säker att installera. Inget spyware, ingen skadlig programvara eller reklamprogram kommer att installeras när du laddar ner Cashback Alertbar. Cashback Alertbar kan raderas när som helst.
 • Varför meddelar Cashback Alertbar mig inte med alla anslutna butiker?
  De anslutna webbutikerna måste ge oss tillåtelse att visa deras butik i Cashback Alertbar. Om en webbutik inte ger oss den tillåtelsen, då kan vi tyvärr inte meddela dig via Cashback Alertbar. För tillfället är det endast ett fåtal butiker som inte tillåter detta.
 • Installera Cashback Alertbar i Google Chrome
  Klicka här för att ladda ner Cashback Alertbar i Google Chrome. Välj installation för Google Chrome och Google App store kommer att öppnas automatiskt. Klicka på knappen "Gratis" i hörnet högst uppe till höger och bekräfta frågan för om du vill ladda ner tillägget, i pop-uprutan som öppnas.
 • Installera Cashback Alertbar i Mozilla Firefox
  Klicka här för att ladda ner Cashback Alertbar i Mozilla Firefox. Välj installation för Firefox och pop-up-rutan för add-on kommer att öppnas automatiskt. Klicka på Installera/Lägg till i Firefox och Cashback Alertbar kommer att laddas ner. I vissa fall krävs extra bekräftelse för att ladda ner Cashback Alertbar.
 • Hur raderar jag Cashback Alertbar?
  Cashback Alertbar kan raderas när som helst. Om du har några frågor om hur du använder Cashback Alertbar, vänligen kontakta oss först. Vi hjälper dig gärna!
  Chrome: För att radera Cashback Alertbar, klicka på de tre strecken uppe i högra hörnet i din webbläsare. Klicka sedan på inställningar. Välj tillägg i den vänstra menyn och avmarkera rutan för CashbackDeals Cashback Alertbar för att inaktivera den eller kan du klicka på papperskorgen brevid för att helt ta bort Cashback Alertbar från Chrome
  Firefox: För att radera Cashback Alertbar, klicka på de tre strecken uppe i högra hörnet i din webbläsare. Klicka sedan på add-ons eller gå till add-ons via Extra högst upp i din webbläsare. I tilläggsfliken, kan du inaktivera eller radera Cashback Alertbar. Efter att du tagit bort tillägget, stäng ner din webbläsare och nästa gång du öppnar den kommer Cashback Alertbar att vara borttagen.

Finns din fråga inte i listan? Klicka på kategorierna nedan för att få svar på din fråga.

Close
Upp till 1,85% CashCoins
Köp för minst 4289kr hos Eskor & få 450kr rabatt
Kod:450SE
FÅ 125,00 CASHCOINS Linas Matkasse
visit register click