FÅ 1,50% CASHCOINS FÅ 1,50% CASHCOINS
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst

Smart supportservice

Upp till 80% av alla funderingar kan lösas direkt genom att svara på frågorna nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret.

 • Vad är Cashmails?
  Som medlem i CashbackDeals.se kan du tjäna extra pengar genom att klicka på erbjudanden i såkallade Cashmails. Som medlem får du varje dag Cashmails i din e-post. Klicka på erbjudandet för att få 0,08 CashCoins i ditt CashbackDeals.se konto. Om du sedan utnyttjar erbjudandet får du dessutom cashback för din beställning.
 • Hur och när får jag pengar för Cashmails?
  Klicka på erbjudandet i ett Cashmail och få pengar i ditt CashbackDeals.se konto. Det är bara att klicka på bilden eller länken i mejlet. För varje Cashmail får du 0,08 CashCoins i ditt CashbackDeals.se konto. Ersättningen får du automatiskt inom 48 timmar (förutom när erbjudandet inte längre gäller).
 • Hur mycket tjänar jag med Cashmails?
  Varje gång du klickar på ett Cashmail får du 0,08 CashCoins i ditt konto (du kan endast klicka på ett visst Cashmail en gång och få pengar). Du får dagligen ett eller flera Cashmails i din e-post. Om du utnyttjar erbjudandet som finns i ett Cashmail får du dessutom cashcoins för ditt inköp.
 • Var kan jag se hur mycket jag hittills har tjänat med CashbackDeals.se?
  I ditt konto på CashbackDeals.se anges under 'Saldo' både cashback som du har fått tillbaka från dina inköp som klickersättningarna för Cashmails. Klicka på 'Cashmails' tabellen och där ser du hur mycket din klickersättning går upp till.
 • Jag vill inte längre få Cashmails. Hur kan jag avbeställa dessa?
  Om du är inloggad hos CashbackDeals.se kan du under mina uppgifter och klicka dig till E-mail. Avbeställ här våra Cashmails och du kommer inte längre att få dem. Du kan fortfarande läsa alla våra Cashmails i din inbox på vår hemsida så glöm inte att dagligen kolla din brevlåda för att inte missa några cashcoins!

Finns din fråga inte i listan? Klicka på kategorierna nedan för att få svar på din fråga.

FÅ 1,50% CASHCOINS FÅ 1,50% CASHCOINS
visit register click