FÅ 5,00% CASHCOINS Happy Socks
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst

Smart supportservice

Upp till 80% av alla funderingar kan lösas direkt genom att svara på frågorna nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret.

 • Hur får jag rabatt på mina online inköp hos CashbackDeals.se?
  Gå till www.cashbackdeals.se innan du gör ett inköp, logga in och klicka via våra länkar vidare till webbutiken där du vill köpa något. Vi registrerar ditt inköp och betalar rabatten i form av cashcoins till ditt konto på CashbackDeals.se.
 • Måste jag alltid vara inloggad hos CashbackDeals.se för att kunna få rabatt?
  Ja, endast när du är inloggad hos CashbackDeals.se och klickar vidare till en viss butik via länken som finns på vår sajt kan vi registrera ditt köp och ge dig rabatten. Utan att logga in kan ditt inköp omöjligt registreras och kan vi inte ge rabatt.
 • I vilka butiker kan jag shoppa med rabatt?
  Du får rabatt på alla dina inköp hos butiker som är anslutna till CashbackDeals.se. Klicka här för en översikt över alla anslutna butiker eller klicka på Shops på vår sajt. Vid varje butik anger vi hur mycket rabatt du får av oss.
 • Hur mycket rabatt får jag på mina online inköp?
  Rabatten är annorlunda för varje butik. I vissa fall beror rabatten även på produkt- eller tjänsttypen. Rabatten som CashbackDeals.se ger (en fast summa per inköp eller en procentsats av totalsumman) anges i informationen vid butiken på CashbackDeals.se. Rabatten beräknas över inköpssumman exkl. moms och frakt. Klicka på Räkna ut din rabatt och upptäck genast hur mycket du sparar om du gör ditt inköp via CashbackDeals.se.
 • Får jag rabatt på alla mina inköp?
  På nästan allt, men det finns undantag. Kolla därför alltid butikens information på CashbackDeals.se för att se om rabatten tillämpas på butikens hela sortiment. Det kan hända att rabatterna är olika beroende på produktgrupp. Detta anges i så fall i butikens information på vår sajt. Om det endast nämns en summa eller procentsats som rabatt och inga undantag eller detaljer så kan du lugnt utgå ifrån att rabatten gäller för hela sortimentet. Rabatten beräknas då över den totala inköpssumman exkl. moms och frakt.
 • Betalar jag mera när jag köper via CashbackDeals.se?
  Nej, du betalar inte mera. Om du skulle göra en beställning direkt i butiken skulle du betala samma pris. Men med CashbackDeals.se kan du få rabatt. Så du betalar faktiskt alltid mindre med CashbackDeals.se!
 • Får jag rabatt över den totala inköpssumman i fall jag returnerar produkter?
  Nej, när du returnerar produkter anpassas rabatten. Du får endast rabatt över summan som du verkligen har köpt produkter för. I vissa fall förfaller rabatten när beställningen anpassas eller en del returneras. Om du returnerar hela beställningen så förfaller även hela rabatten.
 • Kan jag använda en viss rabattkod och samtidigt få cashcoins av CashbackDeals.se?
  Ja, men vi rekommenderar att i så fall endast använda rabattkoder som finns på vår sajt. Rabattkoder som du hittar någon annanstans och använder i beställningen kan leda till att du inte får dina cashcoins av CashbackDeals.se.
 • Är mitt konto hos CashbackDeals.se samma som mitt konto hos de anslutna butikerna?
  Nej, ditt konto hos CashbackDeals.se är inte samma konto som konton du har i en viss butik.
 • Om jag gör två beställningar i en och samma butik, är det då nödvändigt att på nytt besöka butiken via CashbackDeals.se för att få rabatt?
  Ja, för att få rabatt igen av CashbackDeals.se ska du vid varje ny beställning besöka butiken via CashbackDeals.se. Du kan såklart beställa flera produkter samtidigt och få rabatt, så länge som det handlar om en och samma beställning. Har du redan gjort en beställning och betalt för den och du vill igen beställa något från butiken, då ska du besöka butiken igen via CashbackDeals.se för att kunna dra nytta av rabatten.
 • Jag har ett ärende angående en produkt som jag köpte via CashbackDeals.se. Vad kan jag göra?
  Beställningar gör du i butikerna som är anslutna till CashbackDeals.se. Vi säljer inga produkter själva och kan således inte stå till ansvar för produkter som levereras av butikerna vi samarbetar med. Har du ett ärende angående produkter du köpte så rekommenderar vi att kontakta butiken i fråga för att lösa problemet.
 • Hur länge tar det innan min beställning visas i mitt konto på CasbackDeals.se?
  Ditt inköp visas i princip inom 48 timmar i ditt konto på CasbackDeals.se. Först efter att den blev godkänd kan du begära om en utbetalning av rabatten, i fall ditt saldo är tillräckligt stort, det vill säga minst 200 kr. Varje gång som du gör ett inköp anges i ditt konto vilken status som inköpet har. Kolla här vad de olika status betyder.
 • Hur hittar jag snabbt mina favorita butiker på CashbackDeals.se?
  Butiker som du gärna besöker oftare kan du ta med i din personliga lista över Favorita butiker på CashbackDeals.se så att du alltid kan hitta dem tillbaka. Hur kan du göra detta? Vid informationen om en viss butik på CashbackDeals.se står det längst upp till höger Tillägg till mina favoriter. Klicka på denna länk och butiken tas med i din personliga lista över favorita butiker. En översikt över dina favorita butiker hittar du i ditt konto. Att hitta butiker snabbt på CashbackDeals.se går även mycket bra med sökmotorn längst upp till höger. Du kan även gå till butiköversikten och använd sökmotorn där.

Finns din fråga inte i listan? Klicka på kategorierna nedan för att få svar på din fråga.

Close
3,50% CashCoins
Fri frakt hos Elpumps med kod
Kod:ELP001
FÅ 1,50% CASHCOINS Michael Kors
visit register click