FÅ 5,00% CASHCOINS Happy Socks
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst

Smart supportservice

Upp till 80% av alla funderingar kan lösas direkt genom att svara på frågorna nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret.

 • Vad är en rabattkod?
  Med rabattkoder kan du spara pengar på dina onlineköp. En rabattkod innebär en viss rabatt i kronor eller en procentsats. Det är superenkelt. När du beställer online, kan du fylla i en rabattkod (eller voucher, erbjudandekod eller kupong). Fyll i rabattkoden här så beräknas rabatten automatiskt. Med rabattkoder kan du enkelt spara pengar på dina köp online.
 • Hur fungerar en rabattkod?
  Att använda dig av en rabattkod och betala mindre för dina onlineköp är mycket enkelt. När du gör en beställning kan du under beställningen fylla i en rabattkod - eller voucher, erbjudandekod eller kupong - varefter totalsumman minskas med kodens summa eller procentsats.
 • Var hittar jag rabattkuponger och erbjudanden på CashbackDeals.se?
  Alla rabattkoder och erbjudanden hittar du under Rabattkoder och Deals. Du kan även använda sökmotorn som finns på den här sidan. Tillgängliga rabattkoder och erbjudanden hittar du även i informationen om butiken i Butiköversikten. Som medlem av CashbackDeals.se får du regelbundet nya rabattkoder och erbjudanden i din e-post.
 • Kan alla använda rabattkoderna och erbjudandena som finns på CashbackDeals.se?
  Ja, rabattkoder och erbjudanden på CashbackDeals.se är gratis och för alla våra besökare. Du behöver alltså inte anmäla dig eller logga in för att kunna använda rabattkoderna. Men om du är inloggad drar du dock nytta av mera fördel! Du får nämligen rabatt i form av cashcoins av CashbackDeals.se när du köper medan du är inloggad. Och med rabattkoderna eller erbjudandena får du ännu mera rabatt!
 • Rabattkoden fungerar inte. Vad ska jag göra?
  Fungerar en viss rabattkod inte? Informera oss. Din feedback hjälper oss hålla vår sajt och våra rabattkoder up-to-date. Rabattkoder som har gått ut eller fungerar inte kan du informera oss om via kontaktblanketten på vår sajt.

Finns din fråga inte i listan? Klicka på kategorierna nedan för att få svar på din fråga.

Close
9,00% CashCoins
15% rabatt på hela sortimentet hos Hobby365
Kod:TJOOSE
FÅ 1,50% CASHCOINS Michael Kors
visit register click