FÅ 1,50% CASHCOINS FÅ 1,50% CASHCOINS
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst

Smart supportservice

Upp till 80% av alla funderingar kan lösas direkt genom att svara på frågorna nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret.

 • Hur mycket är en CashCoin värd i kronor?
  En CashCoin är värd 1 krona.
 • Vad är CashbackDeals.se?
  CashbackDeals.se ger dig rabatt på inköp som du gör online. Om du går till CashbackDeals.se, klickar vidare till en av butikerna som är anslutna till CashbackDeals.se och sedan köper någonting där, får du en del av pengarna tillbaka av oss. Du måste dock vara medlem hos CashbackDeals.se. Medlemskapet är helt KOSTNADSFRITT. Det finns inte andra förpliktelser och du betalar endast för det du köper via CashbackDeals.se. Du kan få mer rabatt genom rabattkoder och specialerbjudanden. På CashbackDeals.se anges om det finns en rabattkod eller ett specialerbjudande från butiken. Tjäna ännu mer med CashbackDeals.se genom att bjuda in vänner till ett medlemskap eller genom att delta i pristävlingar och undersökningar.
 • Måsta jag anmäla mig hos CashbackDeals.se för att kunna få rabatt?
  Ja, för att kunna få rabatt måsta du vara medlem hos CashbackDeals.se. Att anmäla sig är helt GRATIS och du har som medlem inga förpliktelser. Utan din anmälan kan vi inte registrera vem som gjorde ett visst köp och eller ge rabatten till rätt person. Har du inte anmält dig ännu? Klicka här för att bli medlem. För att kunna använda rabattkoder som visas på CashbackDeals.se behöver du dock inte anmäla dig.
 • Vad kostar det att anmäla sig till CashbackDeals.se?
  Att anmäla sig till CashbackDeals.se är helt GRATIS. Du har som medlem inga förpliktelser. Så snart som du har anmält dig kan du genast få rabatt på dina inköp online samt en välkomstbonus!.
 • Hur kan jag anmäla mig?
  Det finns två olika sätt man kan anmäla sig eller logga in hos CashbackDeals.se:
  1. Anmäl dig här till CashbackDeals.se eller klicka på länken högst upp till höger. Du får sedan ett välkomstmail av CashbackDeals.se i din e-post. Klicka på länken i detta mejl för att slutföra din anmälan.
  2. Registrera dig här via Facebook. Klicka på Facebook-knappen och skapa ett konto med samma användarnamn och lösenord som ditt Facebookkonto. Det du gör på CashbackDeals.se syns INTE på Facebook. Att logga in via Facebook är en möjlighet för att undvika att folk ska komma ihåg för många olika användarnamn och lösenord. På detta sätt har du samma uppgifter för olika plattform.
  Efter att du anmälde dig kan du genast börja shoppa med rabatt!
 • Varför skall jag anmäla mig?
  Genom att anmäla/logga in hos CashbackDeals.se kan vi registrera dina inköp. Så vet vi vilken summa vi ska läggas till på ditt konto i CashbackDeals.se. Vi registrerar inte vilka produkter som du köper utan endast den totala inköpssumman. Utan registrering kan vi omöjligt veta hur mycket du köpte i vilken butik och således inte bevilja rabatten.
 • Vad gör CashbackDeals.se med mina uppgifter?
  Informationen som vi på CashbackDeals.se får från dig använder vi för att ge dig cashback när du shoppar online och för att hålla dig uppdaterad om våra senaste erbjudanden via CashbackDeals.se nyhetsbrev och email-utskick. Förutom detta kan din information även användas till att göra marknadsundersökningar. Vid dessa undersökningar jobbar vi med så säker och anonym data som möjligt, för att försäkra att din personliga information inte används fel enligt GDPR. Läs mera om hur personliga uppgifter behandlas i vår sekretess policy.
 • Jag bor utanför Sverige. Kan jag bli medlem av CashbackDeals.se?
  Nej, du kan endast bli medlem av CashbackDeals.se om du bor i Sverige och har ett svenskt bankkonto.
 • Vad är skillnaden mellan butiker, rabattkoder och erbjudanden?
  CashbackDeals.se ger rabatt på inköp hos alla anslutna online butiker. Denna rabatt är en viss summa per inköp eller en procentsats av inköpssumman. Rabatten får du i ditt konto på CashbackDeals.se, efter att ditt inköp godkändes av butiken. Du får alltså pengar efter ett inköp. Rabattkoder ger genast rabatt vid din beställning. Du tillägger koden till varukorgen i butiken och rabatten kvittas omedelbart. Du betalar alltså inköpssumman minus rabatten. Om CashbackDeals.se har en rabattkod eller ett specialerbjudande hos en av butikerna anger vi detta i butikens information på CashbackDeals.se. På så sätt kan du dra nytta av ännu mera fördel!
 • Hur blir jag informerad om nya erbjudanden?
  Anmäl dig till CashbackDeals.se, så kommer vi att genom mejls och nyhetsbrev informera dig om nya butiker, rabattkoder och specialerbjudanden. På så sätt missar du inget och drar du nytta av så mycket rabatt som möjligt!

Finns din fråga inte i listan? Klicka på kategorierna nedan för att få svar på din fråga.

FÅ 1,50% CASHCOINS FÅ 1,50% CASHCOINS
visit register click