FÅ 5,00% CASHCOINS Happy Socks
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst

Smart supportservice

Upp till 80% av alla funderingar kan lösas direkt genom att svara på frågorna nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret.

Finns din fråga inte i listan? Klicka på kategorierna nedan för att få svar på din fråga.

Topp 10 vanliga frågor

 • Hur kan jag avbeställa CashbackDeals.se mejls och nyhetsbrev?
  Vi informerar våra medlemmar gärna om de nyaste butikerna, rabattkoderna och erbjudandena. Alla våra medlemmar får alltså regelbundet våra nyhetsbrev och mailings. Vill du inte längre bli informerad? Klicka i så fall här för att avbeställa våra mejls eller logga in på CashbackDeals.se och gå till ditt konto. Där kan du i dina uppgifter ange vilka nyhetsbrev och mailings av CashbackDeals.se som du vill eller inte vill få i framtiden.
 • Måsta jag anmäla mig hos CashbackDeals.se för att kunna få rabatt?
  Ja, för att kunna få rabatt måsta du vara medlem hos CashbackDeals.se. Att anmäla sig är helt GRATIS och du har som medlem inga förpliktelser. Utan din anmälan kan vi inte registrera vem som gjorde ett visst köp och eller ge rabatten till rätt person. Har du inte anmält dig ännu? Klicka här för att bli medlem. För att kunna använda rabattkoder som visas på CashbackDeals.se behöver du dock inte anmäla dig.
 • När kan jag ansöka om utbetalning?
  Du kan ansöka om utbetalning när ditt saldo på CashbackDeals.se är minst 200 CashCoins. Det totala saldo består endast av inköp som har status godkänt. Du kan under 'Utbetalning' välja utbetalningssätt: utbetalning i pengar eller i presenter. Dina cashcoins behöver inte betalas ut genast när ditt saldo har uppnått minimumbeloppet av 200 CashCoins. Du kan vänta och låta oss utbetala ditt saldo i ett senare skede. Ditt saldo kommer inte att förfalla, förutom i fall du inte har varit aktiv under en period på mer än ett år eller i missbruksfall.
 • Hur får jag rabatt på mina online inköp hos CashbackDeals.se?
  Gå till www.cashbackdeals.se innan du gör ett inköp, logga in och klicka via våra länkar vidare till webbutiken där du vill köpa något. Vi registrerar ditt inköp och betalar rabatten i form av cashcoins till ditt konto på CashbackDeals.se.
 • Min fråga finns inte i dessa Ofta Ställda Frågor. Vad ska jag göra?
  Kontakta oss. Skriv om din fråga tydligt så kontaktar vi dig så fort som möjligt.
 • Finns det ett minimalt utbetalningssaldo?
  Ja, utbetalning är möjlig först när ditt saldo på CashbackDeals.se är 200 CashCoins eller mer. I det totala saldot ingår endast godkända inköp. Ett saldo på mindre än 200 CashCoins utbetalas inte.
 • Jag glömde mitt lösenord. Vad ska jag göra?
  Byt lösenord här. Fyll i din e-post och du kommer att få ett mejl med en länk. Obs: e-posten du uppger ska vara samma som e-postadressen du registrerade i ditt konto på CashbackDeals.se. Klicka på denna länk och uppge ett nytt lösenord. I ditt konto på CashbackDeals.se kan du byta lösenord när som helst.
 • Vad gör CashbackDeals.se med mina uppgifter?
  Informationen som vi på CashbackDeals.se får från dig använder vi för att ge dig cashback när du shoppar online och för att hålla dig uppdaterad om våra senaste erbjudanden via CashbackDeals.se nyhetsbrev och email-utskick. Förutom detta kan din information även användas till att göra marknadsundersökningar. Vid dessa undersökningar jobbar vi med så säker och anonym data som möjligt, för att försäkra att din personliga information inte används fel enligt GDPR. Läs mera om hur personliga uppgifter behandlas i vår sekretess policy.
 • Hur kan jag anmäla mig?
  Det finns två olika sätt man kan anmäla sig eller logga in hos CashbackDeals.se:
  1. Anmäl dig här till CashbackDeals.se eller klicka på länken högst upp till höger. Du får sedan ett välkomstmail av CashbackDeals.se i din e-post. Klicka på länken i detta mejl för att slutföra din anmälan.
  2. Registrera dig här via Facebook. Klicka på Facebook-knappen och skapa ett konto med samma användarnamn och lösenord som ditt Facebookkonto. Det du gör på CashbackDeals.se syns INTE på Facebook. Att logga in via Facebook är en möjlighet för att undvika att folk ska komma ihåg för många olika användarnamn och lösenord. På detta sätt har du samma uppgifter för olika plattform.
  Efter att du anmälde dig kan du genast börja shoppa med rabatt!
 • Det går inte att logga in, vad ska jag göra?
  När du anmäler dig till CashbackDeals.se, får du ett bekräftelsemejl till e-postadressen du uppgav. Först efter att du har klickat på länken i detta bekräftelsemejl aktiveras ditt konto hos CashbackDeals.se och du kan logga in på webbsidan. Har du varit medlem tidigare men kan inte längre logga in? Be i så fall om ett nytt lösenord. Du kommer sedan att få ett mejl med en länk till e-postadressen som registrerats hos oss. Klicka på denna länk och uppge ett nytt lösenord. Lyckas du inte logga in med ditt nya lösenord? I så fall kan du kontakta oss så ska vi försöka lösa problemet så fort som möjligt.

Min fråga finns inte med på listan

Kontakta oss

 
Close
2,50% CashCoins
Nykundsrabatt - 15% rabatt på Boob Design
Kod:NEWCUSTOMER15
FÅ 125,00 CASHCOINS Linas Matkasse
visit register click