Om oss

Om Cashbackkorting.nl en Orangebuddies

Om CashbackDeals.se

CashbackDeals.se är en cashback-sajt som ger dig cashback-rabatter på dina internetköp och som gör det möjligt för dig att spara CashCoins på många olika sätt. CashbackDeals.se är en del av online mediaföretaget och handelsbolaget, OrangeBuddies Media.

Hur fungerar CashbackDeals.se?

Med CashbackDeals.se får du extra rabatter när du shoppar online. Med fler än 807 anslutna webbutiker, erbjuder CashbackDeals.se dig rabatter på miljoner olika produkter såsom kläder, skor, resor, livsstilsprodukter och elektronik. Det finns dessutom många sätt att spara CashCoins på via vår webbsida och app, exempelvis genom att läsa e-mails, bjuda in dina vänner, spela spel och genom att dela kampanjer. Det är helt gratis att registrera sig på CashbackDeals.se och det medför inga ytterligare åtaganden.

På CashbackDeals.se strävar vi efter att erbjuda dig de bästa förmånerna och högsta belöningarna när du handlar online. När du registrerar dig (helt gratis) på CashbackDeals.se kommer du att dra nytta av dessa förmåner:

  • Cashback-rabatter på dina internetköp
  • Extra rabatt på miljoner produkter genom rabattkuponger och specialerbjudanden
  • Spara CashCoins som ger extrapengar
  • Bjuda in vänner och få en kompisbonus

En del av OrangeBuddies Media

CashbackDeals.se är en cashback-sajt som ägs av OrangeBuddies Media, ett mediaföretag på webben som sedan starten, 2009, har blivit ett internationellt företag med kontor i Nederländerna, Tyskland, England och Spanien och med fler än 100 cashback-webbsidor i Europa och Australien. OrangeBuddies specialiserar sig på online cashback- och lojalitetsplattformar med målsättningen att ge ett mervärde för både kunder och annonsörer.

 

  Dagens Nyheter!
visit register click