FÅ 4,00% CASHCOINS Jolie Beauty

Svenska Postkodlotteriet Bedömningar


På denna sida hittar du information och bedömningar för Svenska Postkodlotteriet

I Postkodlotteriet har du en ny vinstchans varje dag, året om. Årets (2018) beräknade vinstpott är 1 476 715 000 kronor.

Svenska PostkodLotteriet är ett av Sveriges största lotterier med nära en miljon kunder. Lotteriet har populära Bingo och Skraplotter med jackpottar, chattvärdar och chans att vinna 2 miljoner direkt på en skraplott! Ditt lottnummer bygger på ditt postnummer och din gatuadress. När du vinner, så vinner du på din adress. Fler än 1000 personer har blivit miljonärer i lotteriet. Postkodlotteriet bevakar alla lottdragningar och meddelar dig alltid om du vinner. Du behöver inte göra någonting. Nyhet! Sprid dina vinstchanser. Du som redan har en lott på din hemadress kan nu köpa lott på ditt fritidsboende – ett sätt att öka dina vinstchanser. Svenska Postkodlotteriet drivs av Novamedia Sverige AB. Syftet med Postkodlotteriet är att bidra till ett starkt civilsamhälle. Därför går hela överskottet från lotteriets produkter till ideell sektor.

Svenska Postkodlotteriet Bedömningar

Anna Nilsson  | 08/12/18  20:15:41 | Butikvärdering :
ROLIGT OCH SPÄNNANDEE. VARIT MED I NÅGRA ÅR....... VINNER MAN SÅ HAR MAN MÖJLIGHET ATT VÄLJA SINA EGNA VINSTER. VÄRT PRISET OCH CAHNS ATT BLI MILJONÄR.. MAN VÄLJER SJÄLV HUR MÅNGA LOTTER MAN VILL LÄGGA PER MÅNAD.
 

Skriv en bedömning och få en ersättning i ditt konto

FÅ 65,00 CASHCOINS Travellink
visit register click