FÅ 3,00% CASHCOINS FÅ 3,00% CASHCOINS

Medox Bedömningar


På denna sida hittar du information och bedömningar för Medox

Medox är utvecklat och producerat i Norge, och är proppfull av antocyaner som är extra starka antioxidanter. Varje kapsel innehåller 80 mg antocyaner från skalet på vilda blåbär och svarta vinbär.

Detta motsvarar att äta två stora nävar med blåbär eller 60 äpplen. Antocyaner kan bidra till att stärka ditt immunförsvar, och till att lindra stela och ömma muskler och leder. Det kan också vara bra för synen och bidra till att upprätthålla en normal kolesterolbalans. Blåbärskapslarna kan även verka lätt blodtryckssänkande, för att förbättra blodcirkulationen och stärka dina blodådror. Det finns en rad kliniska studier på Medox från universitet och universitetssjukhus, både i Norge och internationellt. Forskningen är publicerad i flera internationella, välrekommenderade närings- och medicinjournaler. Medox är rena antioxidanter som är bra för: · Immunförsvaret · Muskler og leder · Synen · Kolesterol · Blodcirkulation · Blodtryck Nu kan du du testa Medox i 3 månader till halva priset.

Medox Bedömningar

Eva Paulsson  | 06/03/19  11:10:30 | Butikvärdering :
Fick paketet/beställningen ovanligt snabbt!! Bra förpackat och allting inuti var helt. Bra information om själva produkten och även om fortsatt prenumeration av densamma, samt hur man avbeställer /avslutar.
Jens Tammerstedt  | 01/03/19  09:45:17 | Butikvärdering :
Bra butik, snabb och väldigt hjälpsam personal i kundtjänsten... Det kunde ha varit lite billigare, samt att frakten kunde varit förmånligare, som typ nån form av bonustrappa. annars helt okej butik. Rekommenderas varmt.
Erika Larsson  | 19/09/18  19:48:13 | Butikvärdering :
Mycket bra & prisvärd produkt. Snabb & säker leverans snabb service. Jag är jättenöjd med produkten Kommer sannerligen att beställa därifrån igen. cashbacken kom snabbt En nöjd & glad kund Testa Medox du med
 

Skriv en bedömning och få en ersättning i ditt konto

Close
4,00% CashCoins
20% rabatt
Kod:405709
FÅ 3,00% CASHCOINS FÅ 3,00% CASHCOINS
visit register click