FÅ 3,00% CASHCOINS FÅ 3,00% CASHCOINS
Grön helg med höjda CashCoins!
20/04/2018
Den 22 april varje år firas runt om i världen Jordens Dag 
Earth Day (jordens dag) firades första gången år 1970 och leds av Earth Day Network som idag världens största miljö organisation.
 
I år är Jordens dag dedikerad till plastkatastrofen vi lever i. Överkonsumptionen av plast vi sedan inte återvinner på rätt sätt, förgiftar våra hav och land, skadar marinlivet och på så sätt skadar vår hälsa när vi äter från haven.
Målet i år är att informera och inspirera till en hälsosammare och mer hållbar lösning för alla. 
 
 
Vi på Cashbackdeals.se vill fira Jordens Dag genom att höja CashCoins hela helgen för följande gröna erbjudanden:
 
 
Blank är ett Stockholmsbaserat företag som tillhandahåller vakuumisolerade, giftfria dricksflaskor i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål. Flaskorna säljs i kombination med unika och praktiska lock som passar många olika användningsområden. Kolla in den snygga designen här!
Flaskorna är helt BPA-fria och går att använda hela livet ut. Det bidrar till att färre plastflaskor slängs och att vi sparar på hav och miljö. Locken är även helt fria från BPA-gifter vilket gör våra produkter till ett mer miljövänligt och hälsosamt alternativ till både plastflaskor och engångsmuggar. 
Priser från 165 kr och i helgen ger vi dig 5.25% CashCoins på ditt köp.
 
 
BrillBee erbjuder kurser online. Vi rekommenderar: Lär dig odla hemma – så frön till grönsaker och blommor. 2 timmar, 299 kr. Du får 10% som ny kund när du anmäler dig till Brillbees nyhetsbrev, och du får i helgen 5.25% CashCoins instället för 3.50%
Upplev magin som uppstår när frön blir till grönsaker och blommor. Här lär du dig odla allt från sommarblommor och perenner till egenodlad chili, aubergine, tomat, bönor och majs. Du får kunskap om vad just dina plantor behöver för att må bra och får massor av tips och knep som hjälper dig att lyckas med årets skörd.
 
 
Boosta ditt imunförsvar med Medox 
Medox är naturens antioxidanter och är en kvalitetsprodukt som är utvecklad och producerad i Norge. Processen tar vara på antioxidanter som finns i blåbär och svarta vinbär för att säkra sig maximal verkan i kroppen.
Medox är rena antioxidanter som är bra för:
 
·       Immunförsvaret
·       Muskler och leder
·       Synen
·       Kolesterol
·       Blodcirkulation
·       Blodtryck
 
 
 
 
Vi önskar dig en grön härlig helg i (förhoppningsvis) solen!
   
De bästa erbjudandena med Cashback just nu:
Medox 140,00 CashCoins

Medox

Medox är utvecklat och producerat i Norge, och är proppfull av antocyaner som är extra starka antioxidanter. Varje kapsel innehåller 80 mg antocyaner från skalet på vilda blåbär och svarta vinbär.

Köp med Rabatt!
Brillbee 5,50% CashCoins

Brillbee

Onlinekurser skapat av Bonnier, utbilda dig genom videolektioner, texter och bilder från experter.

Köp med Rabatt!
Blank Bottles 6,00% CashCoins

Blank Bottles

Miljösmarta och funktionella flaskor i snygg design. Stockholmsbaserat företag. Håller din dryck kall i 18 timmar eller varm i 6 timmar utan att kondensera.

Köp med Rabatt!
Close
4,00% CashCoins
20% rabatt
Kod:405709
FÅ 3,00% CASHCOINS FÅ 3,00% CASHCOINS
visit register click