FÅ 15,00% CASHCOINS Dentaworks
Nu kan du få 50,00 CashCoins hos Svenska Postkodlotteriet.

CashBack och rabatt hos Svenska Postkodlotteriet

I Postkodlotteriet har du en ny vinstchans varje dag, året om. Årets (2018) beräknade vinstpott är 1 476 715 000 kronor.

Svenska PostkodLotteriet är ett av Sveriges största lotterier med nära en miljon kunder. Lotteriet har populära Bingo och Skraplotter med jackpottar, chattvärdar och chans att vinna 2 miljoner direkt på en skraplott! Ditt lottnummer bygger på ditt postnummer och din gatuadress. När du vinner, så vinner du på din adress. Fler än 1000 personer har blivit miljonärer i lotteriet. Postkodlotteriet bevakar alla lottdragningar och meddelar dig alltid om du vinner. Du behöver inte göra någonting. Nyhet! Sprid dina vinstchanser. Du som redan har en lott på din hemadress kan nu köpa lott på ditt fritidsboende – ett sätt att öka dina vinstchanser. Svenska Postkodlotteriet drivs av Novamedia Sverige AB. Syftet med Postkodlotteriet är att bidra till ett starkt civilsamhälle. Därför går hela överskottet från lotteriets produkter till ideell sektor.
Kategorier
CashCoins
  • Extra information
cbk-alertbar-banner
När du surfar på webben ser du direkt vart du kan få cashback? Använd vår gratis Alertbar

Erbjudanden och rabattkuponger hos Svenska Postkodlotteriet

Inga resultat

Svenska Postkodlotteriet Bedömningar 1 Bedömningar

Värdering
Pris
Fraktkostnader
Service
Cashback-fart
Anna Nilsson  | 08/12/18   20:15:41 | Butikvärdering :
ROLIGT OCH SPÄNNANDEE. VARIT MED I NÅGRA ÅR....... VINNER MAN SÅ HAR MAN MÖJLIGHET ATT VÄLJA SINA EGNA VINSTER. VÄRT PRISET OCH CAHNS ATT BLI MILJONÄR.. MAN VÄLJER SJÄLV HUR MÅNGA LOTTER MAN VILL LÄGGA PER MÅNAD.
Close
6,75% CashCoins
20% rabatt på andra par solglasögon hos Ray-Ban
Kod:SAVE20
FÅ 2,00% CASHCOINS Dell
visit register click