FÅ UPP TILL 175,00 CASHCOINS A3
Nu kan du få 12,00% CashCoins hos Linas Matkasse.

CashBack och rabatt hos Linas Matkasse

Beställ mat direkt hem till dörren med rabatt

Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer. Linas kasse består av fem olika rätter. En för varje veckokväll. Ofta räcker maten även till någon lunchlåda. Alla recept är lätta att laga och ska inte kräva en hel armada med kastruller och byttor som sedan måste diskas. Ett recept blir plättlätt. I exempelkassen prinskorven med färdig tomatsås. Så lite halvfabrikat som möjligt är förvisso målet, men i verkligheten är det ofta bra att ha en rätt som man kan slänga ihop snabbt som ögat. Tre recept blir normallätta. Rätterna skall hinna tillredas medan pastan/riset/potatisen kokar. Ett recept (fredagen) kommer innehålla några fler ingredienser. Med denna rätt hoppas vi kunna inspirera dig i köket, kanske introducera någon ny råvara... Linas Matkasse ordnar bra middagsmat åt dig. Det enda din familj kommer att behöva handla under veckan är frukost
Kategorier
CashCoins
12,00%
Läs mer
  • Extra information
cbk-alertbar-banner
När du surfar på webben ser du direkt vart du kan få cashback? Använd vår gratis Alertbar

Erbjudanden och rabattkuponger hos Linas Matkasse

Inga resultat

Bloggat om Linas Matkasse

Linas Matkasse Bedömningar 2 Bedömningar

Värdering
Pris
Fraktkostnader
Service
Cashback-fart
Ove Qvicklund  | 05/04/18   21:21:22 | Butikvärdering :
Gör mitt och familjens liv mycket enklare och är betydligt mer inspirerande med ekologiska ingrediennning och vet att middagarna i närmaste veckorna är lösta plus mser som harmonierar. Man ser fram till måndagarna när leveransen kommer med späycket välsmakande. Vi har "Inspirationskassen", tar lite tid att tillaga men är värt den uppoffringen. Rekommenderas!
Lina Fridlund  | 30/12/17   19:45:12 | Butikvärdering :
Bra service. Mycket bra kvalité på varorna. Tillmötesgående och trevliga vid kontakt. Alltid varit nöjd med recepten och servicen. Bra variation som funkat för hela familjen. Sparar mycket tid och energi!
Close
5,00% CashCoins
12% på alla blommor!
Kod:SOLROSOR12
FÅ 2,50% CASHCOINS Tigoo
visit register click