FÅ 1,50% CASHCOINS FÅ 1,50% CASHCOINS
Registrera dig och tjäna 60,00 CashCoins
Kundtjänst
Nu kan du få 150,00 CashCoins hos Linas Matkasse.

CashBack och rabatt hos Linas Matkasse

i denna webbshop får du cashback + extra rabatter med 1 rabattkoder

Beställ mat direkt hem till dörren med rabatt

Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer. Linas kasse består av fem olika rätter. En för varje veckokväll. Ofta räcker maten även till någon lunchlåda. Alla recept är lätta att laga och ska inte kräva en hel armada med kastruller och byttor som sedan måste diskas. Ett recept blir plättlätt. I exempelkassen prinskorven med färdig tomatsås. Så lite halvfabrikat som möjligt är förvisso målet, men i verkligheten är det ofta bra att ha en rätt som man kan slänga ihop snabbt som ögat. Tre recept blir normallätta. Rätterna skall hinna tillredas medan pastan/riset/potatisen kokar. Ett recept (fredagen) kommer innehålla några fler ingredienser. Med denna rätt hoppas vi kunna inspirera dig i köket, kanske introducera någon ny råvara... Linas Matkasse ordnar bra middagsmat åt dig. Det enda din familj kommer att behöva handla under veckan är frukost
Kategorier
CashCoins
Ökad cashback
Endast 1 dagar kvar
125,00
150,00
Läs mer
  • Extra information
Statistik
  • Registreringshastighet 94.32 timmar 3.93
  • Tid att godkänna 8.63 dagar 8.63
  • Pålitlighet: 100% 100

Erbjudanden och rabattkuponger hos Linas Matkasse

150,00 CashCoins
banner
Offer 25% rabatt på dina 2 första matkassar från Lina
Giltig till: 31-03-2023 Visa rabattkoden

Linas Matkasse Bedömningar 3 Bedömningar

Värdering
Pris
Fraktkostnader
Service
Cashback-fart
Annika Björkman  | 05/02/23   11:22:07 | Butikvärdering :
Enkelt att beställa med en tydlig app, enkelt att klicka i vilken matkasse man vill ha, kan variera på antal veckor man beställer. Jag tycker att det är bra kvalitet på maten. Enkla recept att följa.
Ove Qvicklund  | 05/04/18   21:21:22 | Butikvärdering :
Gör mitt och familjens liv mycket enklare och är betydligt mer inspirerande med ekologiska ingrediennning och vet att middagarna i närmaste veckorna är lösta plus mser som harmonierar. Man ser fram till måndagarna när leveransen kommer med späycket välsmakande. Vi har "Inspirationskassen", tar lite tid att tillaga men är värt den uppoffringen. Rekommenderas!
Lina Fridlund  | 30/12/17   19:45:12 | Butikvärdering :
Bra service. Mycket bra kvalité på varorna. Tillmötesgående och trevliga vid kontakt. Alltid varit nöjd med recepten och servicen. Bra variation som funkat för hela familjen. Sparar mycket tid och energi!
FÅ 1,50% CASHCOINS FÅ 1,50% CASHCOINS
visit register click