Easysteam.se
Nu kan du få 6,00% CashCoins hos Glitter.

CashBack och rabatt hos Glitter

Glitters butiker erbjuder kvinnor i alla åldrar ett brett sortiment av prisvärda modesmycken och accessoarer i kombination med personlig service.

Vi är specialister på styling och har förslag på hur man med små medel kan förstärka den personliga stilen. Glitter är ett dotterbolag till handelshuset Bergendahl & Son, som ägs av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen. Handelshuset Bergendahls består av Bergendahls Food (City Gross, EKO), Granit samt Bergendahl Fashion (Glitter och Zanzlöza Zmycken). På glitter online hittar du alla dina favoriter inom accessoarer, smycken och hår! Låt dig inspireras av de hetaste trenderna och fixa senaste frisyren med hjälp av våra tutorials och smarta verktyg.
Kategorier
CashCoins
6,00%
  • Extra information
cbk-alertbar-banner
När du surfar på webben ser du direkt vart du kan få cashback? Använd vår gratis Alertbar

Erbjudanden och rabattkuponger hos Glitter

Inga resultat

Glitter Bedömningar 2 Bedömningar

Värdering
Pris
Fraktkostnader
Service
Cashback-fart
Helena Fransman  | 21/11/17   21:43:21 | Butikvärdering :
Denna butik är välkänd för sin service, snabba leveranser samt fina utbud till en billig peng.Otroligt bra kvalité på glittret och en underbar och snabb service. Jag kan varmt rekommendera alla att handla här.
Diana andersen  | 14/11/17   17:18:16 | Butikvärdering :
Väldigt mycket fint blingbling att välja mellan. Här finns artiklar till kroppens alla prydbara ställen. Bra priser är kronan på verket så det som ögat ser är fullt möjligt att köpa.sortiment utökas med jämna mellanrum
  NA-KD
Close
200,00 CashCoins
1000kr + 25 snurr i Välkomstbonus med denna kod!
Kod:START
Provexin
visit register click