Softybag
Lär dig tjäna pengar på CashbackDeals.se
23/07/2017

Har du upptäckt alla sätt att tjäna pengar på CashbackDeals.se? På CashbackDeals kan du tjäna pengar på 14 olika sätt! I detta inlägg skall vi berätta om hur du tjänar genom att skriva ett omdöme om en butik & “klicka på bannern”. För du vet väl att man kan tjäna CashCoins på mer än bara shopping hos oss?

  • Hos CashbackDeals.se hittar du nästan 800 butiker! Vad tycker du om dessa? För att kunna förbättra vår hemsida och ger er erbjudanden från de butiker ni gillar bäst vill vi gärna läsa vad ni tycker. Därför behöver vi att ni skriver ett omdömde hos de butiker som ni gillar bäst. Och varje gång ni skriver ett omdöme tjänar ni 1,00 CashCoins! Lär mer här.

  • Klicka på bannern”. Med ett litet klick tjänar du CashCoins. Varje dag lägger vi upp en ny banner på hemsidan som du kan klicka på och samtidigt tjäna 0,08. Kanske hittar du även här ett erbjudande som du absolut inte vill missa och chasen till ännu mer CashCoins! Du hittar landningssidan för bannern HÄR!

Det finns massa bra sätt att tjäna CashCoins via CashbackDeals. Just nu har vi även startat igång vårt sommarlotteri där du har chansen att vinna 500,00 CashCoins! Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

    Share on Google+
Av Elina Andersson på 08-08-2017 kl. 20:29:27
Tack för infon
  Footer-Banner
Close
4,00% CashCoins
30% rabatt på dyraste varan med denna kod!
Kod:379601
Elit Singlar
visit register click