FÅ UPP TILL 7,50% CASHCOINS About You
Spela med BWIN på Juventus Stadium
24/05/2016

Var en professionell fotbollsspelare för en dag!
 
Juventus är ett av de bästa fotbollslagen i världen och de har vunnit UEFA Champions League två gånger och Coppa Italia hela tio gånger! Det berömda fotbollslaget spelar underbar fotboll och den 21 juni har du chans att få känna på gräset i deras stadium!
 
Spela som de stora stjärnorna Buffon, Pogba, Khedira eller Morata på planen i Juventus Stadium och upplev den riktiga Juventus-andan. Du har nu chansen att vinna ett fantastiskt pris hos bwin som inkluderar en flygbiljett till Italien (Milan/Turin), boende för en natt i Turin och den unika möjligheten att spela en riktig match på planen i Juventus stadium med det officiella kittet. Är du redo att känna dig som en professionell fotbollsspelare?
 
Hur går det till?
Du kan delta i vår tävling från den 24 maj till och med den 5 juni. För att delta, följ dessa två enkla steg:
  1. Delta i vår tävling och du kommer att skickas vidare till bwin. 
  2. Gör en insättning på 200 kronor och ta emot din välkomstbonus på bwins hemsida.
När tävlingen är avslutad kommer vi att dra en slumpmässig vinnare. Vinnaren kommer att meddelas via e-mail och presenteras på vår blogg. I denna internationella tävling kommer vi endast att dra en vinnare bland alla deltagare från OrangeBuddies hemsidor i Europa. Vem kommer att bli vår ambassadör och spela på Juventus Stadium?
 
Delta nu och känn den riktiga Juventus-andan: Besök stadion i Turin och bli en professionell fotbollsspelare för en dag! Du kommer att spela med det officiella Juventus-kittet och du får en natts boende på ett hotell i Turin.
 
 
   
Close
3,00% CashCoins
15% rabatt med kod
Kod:HELLOSIP15
FÅ 20,00 CASHCOINS 50plusmatch
visit register click