Sommarnytt!
31/05/2017

Att våren är här, och sommaren snart, innebär ofta att börja pynta på balkongen eller trädgården. Kanske är det dags att investera i ett nytt utebord eller ett par färgglada blommor. Men vart skall man börja?

Kanske behöver du nya blommor för att pynta på balkongen? Kanske ett vackert citron-träd? Hos Bakker hittar du allt i blomväg! I denna djungel av grönska hittar du allt från grönsaker, frukt och blommor. De erbjuder även tips för att din trädgård, stor som liten, skall se så tjusig ut som möjligt. Kika efter dem på hemsidan och få 5,00% CashCoins när du shoppar!

Kanske måste en terass eller uteplats byggas innan blommorna kan planteras? Hos Skånska Byggvaror hittar du allt som behövs för att bygga din drömplats, och du får 5,00% CashCoins vid beställning.

När beställningen är klar är det bara att börja dekorera! Kanske ett snygg matbord? En filt till utomhus-soffan, eller varför inte en kanna att hälla upp saft i? Du hittar allt detta och lite till hittar du hos Hemtext. Kombinera färgglada porslin tillsammans med en förvaringskorg till filarna som behövs när det blir kyligt. Bäst av allt är att du får 4,00% CashCoins!

 

 

 

 

    Share on Google+
  Easysteam.se
Close
7,50% CashCoins
Alla <3 dag hos NAKD! 25% rabatt med vår kod
Kod:ilu-se
visit register click