FÅ 50,00 CASHCOINS Historia Digital gratis
Såhär slipper du vardagsstressen
31/08/2016

Bara för att skolorna och vardagen har kommit igång igen, behöver inte det betyda att det roliga är över. Efter sommarens ledighet kan det förstås kännas tungt att komma tillbaka till vardagen, men nu kan vi glädja dig med att vi har tipsen som underlättar tillbakagången till skolan och vardagen.

Hur du får en mjuk övergång från ledighet till vardag:

1. Laga god mat utan att det tar för mycket tid, du förtjänar en god middag även till vardags. Med Linas Matkasse är detta möjligt utan ansträngning. Dessutom får du 12,50% CashCoins på dina beställningar som ny kund!

2. Stressa inte upp dig, se till att ge dig tid för avslappning och roligheter. ICA Upplevelser ser till att du kan ha roligt precis när du vill. Med 4,00% CashCoins på dina köp!

3. Glöm inte bort att ge dig den sömn och bekvämlighet du behöver för att orka med vardagen. Confident Living har de perfekta möblerna för att du ska få det just så behagligt som du förtjänar och dessutom får du 6,25% CashCoins på köpet!

4. Eller varför inte ta en paus från vardagen och slänga dig in i någon annans historia. Hos Storytel hittar du mängder med ljudböcker och nu får du 15,00 CashCoins när du registrerar dig!

Varje dag lägger vi upp nya erbjudanden från våra toppbutiker och du har chans att ta del av dessa och lyxa till vardagen. Kolla in alla erbjudanden här >> yes

   
De bästa erbjudandena med Cashback just nu:
Linas Matkasse 12,00% CashCoins

Linas Matkasse

Beställ mat direkt hem till dörren som ny kund hos Linas Matkasse med rabatt. Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop.

Köp med Rabatt!
ICA Upplevelser 5,00% CashCoins

ICA Upplevelser

Köp upplevelser med ICA och få rabatt. ICA Upplevelser erbjuder dig hundratals kvalitetssäkrade upplevelser över hela Sverige.

Köp med Rabatt!
Close
2,00% CashCoins
25% rabatt på allt!
Kod:SHINE2020
FÅ 2,00% CASHCOINS Spartoo
visit register click