FÅ UPP TILL 175,00 CASHCOINS A3
Nya butiker hos oss!
29/06/2017
Påfyllning hos CashbackDeals.se!
 
Äntligen har vi fått in ordenligt med nya butiker på cashbackdeals.se. Allt för att ni medlemmar skall ha ett så brett utbud som möjligt. Kanske är det en utav dina favoritbutiker som vi nu fått in! Vi på CashbackDeals försöker ständigt att uppdtaera våra butiker, och vi hoppas verkligen att ni gillar det vi lägger till. Har ni tips eller önskemål på butiker som ni skulle vilja ha här på hemsidan får ni gärna höra av er så skall vi försöka göra det bästa vi kan för att få igenom era önskningar. Allt för att göra online-shopping lite mer värdefull för er!
 
Denna vecka kan vi glatt presentera att vi fått in butiker så som;
 

* Rizzo - en av Sveriges populäraste skobutiker! Här hittar du trendiga skor med hög kvalitet, både från Rizzo:s egna varumärke men även från internationella märken. Just nu erbjuder de även en fantastisk sommarrea. Du shoppar Rizzo med: 5,00% CashCoins!

* Accent - trendiga väskor på nätet. Accent säljer väskor för alla tillfällen. Med butiker runt om i landet , är det en av våra favoritkedjor. Här kan du hitta den perfekta ryggsäcken, eller en snygg rullväska inför din nästa resa. Shoppa trendig design för ett bra pris. Du shoppar hos Accent med:  5.00% CashCoins!

* Odd Molly - mode med kvalitet. Odd Molly är varumäkret som erbjuder kvalitet och komfort i kvinnlig design. Grundat i Sverige har det sedan sin start varit ett popluärt modevarumärke. Här hittar du stilret mode för kvinnor och yngre. Du shoppar Odd Molly med: 5,00% CashCoins!  

 

 

   
Close
3,00% CashCoins
20% rabatt på full pris produkter & extra 10% på outlet
Kod:APP20
FÅ 50,00 CASHCOINS WYPE
visit register click