FÅ 148,00 CASHCOINS Miljonlotteriet
Baka sommarens godaste tårta
15/06/2017

Midsommar är snart här! God mad skall förberedas och viktigast av allt är kanske jordgubbstårtan! Vi på CashbackDeals.se har förberett ett underbart recept till dig! Ett måste efter sillen och kötbullarna! Viste du att man kan beställa maten direkt till dörren? Prova med butiken mat.se där du får 105,00 CashCoins vid första beställning! Om du är intresserad av att handla mer ekologiskt rekomenderar vi dig att du tar en titt på fantastiska Årstiderna (med 50,00 CashCoins!). Här erbjuds ekologiska matkassar och plockmat.

Till vårt recept behöver du: *

  • Tårtbotten
  • Grädde, gärna ekologisk
  • Färska jordgubbar
  • En banan
  • Kako 
  • Sylt

Gör så här: Börja med att lägga upp ena delen av tårtbotten på ett fat. Vispa sedan grädden så att den blir fast. Mosa bananen i en skål och blanda sedan i kakao och lite grädde. Lägg blandningen på första delen av tårbotten. Täck sedan med ett nytt lager tårtbotten. Blanda nu grädde och sylt och gör till ett nytt lager, täck med ännu ett lager tårtbotten. Använd nu återstående gärdde för att täcka tårtan och toppa med de färska bären. Avnjut direkt!!

Vad är er favoritmat under midsommar? 

 

   
De bästa erbjudandena med Cashback just nu:
Matsmart 2,00% CashCoins

Matsmart

Beställ mat hos Matsmart med rabatt som ny kund.

Köp med Rabatt!
Linas Matkasse 12,00% CashCoins

Linas Matkasse

Beställ mat direkt hem till dörren som ny kund hos Linas Matkasse med rabatt. Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop.

Köp med Rabatt!
KitchenTime 6,00% CashCoins

KitchenTime

Handla för köket med rabatt hos KitchenTime. De erbjuder ett mycket brett och detaljerat sortiment, i dagsläget över 17.000 artiklar.

Köp med Rabatt!
Close
3,00% CashCoins
20% rabatt på full pris produkter & extra 10% på outlet
Kod:APP20
Side-Banner
visit register click