FÅ 148,00 CASHCOINS Miljonlotteriet
Back to School med Cashback!
04/08/2017

Sommaren börjar (tyvärr) lida mot sitt slut, och de är hög tid att börja förberda sig inför skolan. Om det så är dagis, gymnasiet eller högskolan. Självklart gäller det att sätta igång på bästa sätt och förbereda sig ordentligt. Kanske skall det införskaffas nya kläder, en dator eller böcker. Ibland kan det bli en dyr historia, så varför inte passa på att införskaffa ett nytt material med cashback.

För det små kanske ett nytt regnställ eller kläder att kunna leka med under rasten är i behov. Butiken Reima har precis släppt sin nya kollektion inför hösten, och du får 7,00% CashCoins när du shoppar.

Kanske skall du denna termin skriva din sista uppsatts? Då kanske en ny dator är något att införskaffa sig. Hos CashbackDeal.se hittar du både CDON.com 2,50% CashCoins och DustinHome med upp till 6,00% CashCoins! Här kan du fynda allt inom den teknik som kan behövas för att göra din skolgång lite smidigare.

Självklart får vi inte glömma bort böckerna. Hos Adlibris hittar du just un böcker och skrivmaterial inför skolstarten, där du kan fynda med priser från 29 kr. Vid ett köp hos Adlibris får du desutom 1,25% CashCoins!

Vi kan även glatt meddela att klädbutiken NA-KD just un har ett speciellt erbjudande för er medlemmar. Med koden “2cool-se” får du nu 20% rabatt om gäller fram till den 18/08/2017. Perfekt för att uppdatera garderoben inför hösten!

 

Hoppas ni alla njuter av sista tiden på semestern och sommaren!

 

   
De bästa erbjudandena med Cashback just nu:
Dustin 0,78% CashCoins

Dustin

Dustin.se är en webshop riktad för att tjäna företags IT behov och är således den nya tidens fackhandel.

Köp med Rabatt!
NA-KD 2,00% CashCoins

NA-KD

NA-KD är en global modesajt som säljer till hela världen.

Köp med Rabatt!
Stayhard 5,00% CashCoins

Stayhard

Shoppa herrkläder med rabatt hos Stayhard! Du hittar allt från skor till mössor.

Köp med Rabatt!
Close
2,00% CashCoins
Få 10% rabatt på ditt första köp med kod!
Kod:NA-KDNEW
FÅ UPP TILL 12,50% CASHCOINS Smartphoto
visit register click