FÅ UPP TILL 175,00 CASHCOINS A3
Aktiviteter inför påsk
07/04/2017
Påsken är snart här. En rolig högtid för både stora och små. Vi har samlat ihop några av våra bästa aktiviteter som vi gillar att göra under påskens lediga dagar.
 
 

 
1. Måla ägggen
Ta fram den kreativa sidan i dig och måla ägg. Koka ägg så att de inte går sönder så lätt, sedan är det bara att använda sig av färgglada pennor eller målarfärg för att göra äggen vackra. En roliga aktivitet att göra tillsammans med vänner eller barnen. Färgglada ägg ser även mycket roligare ut på bordet.
 
2. Påskjakt
En klassisk tradition är sjävklart att gå på påskjakt där bytet är godisfyllda ägg. En uppskattad aktivitet för barnen. Göm ett "ägg" fyllt med godis och  låt jakten börja. Kanske kan ni även göra en skattkarta åt den som skall gå ut på jakt. Men göm det inte för svårt - godissuget kan göra många frustrerade. ;)
 
3. Påsklunch
Det bästa med högtider måste vara maten. Att dela en trevlig lunch med vänner & familj, hemma eller på restaurang. Lunchen kan variera beroebnde på vad man tycker om eller gillar att äta men viktigast är självklart att ha en stor påskmust på bordet !
 
Hur firar ni påsk?
 
Trevlig helg! <3
 
 
   
Close
3,00% CashCoins
15% rabatt med kod
Kod:HELLOSIP15
FÅ UPP TILL 12,50% CASHCOINS Smartphoto
visit register click